Despre noi

Despre echipa noastra

Pe langa echipa noastra de voluntari, COMMA este formata din 3 fondatori si un grup de profesionisti care ajuta la educarea voluntarilor pentru a oferi workshopuri, consiliere online si lectii de educatie sexuala de cea mai buna calitate.

Beatrice Anne-Mary

Fondator


Pe langa voluntariatul pentru COMMA, Beatrice studiaza de asemenea medicina, unde a vazut o zona din domeniul medical care lipsea, si s-a gandit sa faca ceva in legatura cu asta. Astfel a decis sa infiinteze COMMA, cu scopul de a deschide o clinica pentru femeile care au fost victime ale asaltului sexual.

Beatrice a avut mereu o pasiune pentru drepturile omului si activism, iar deschiderea unei clinici care sa ajute la combaterea problemelor de sanatate sexuala este un obiectiv pe care il are de multi ani. In 2016 s-a lovit fata in fata cu problema asaltului sexual cand o femeie i-a marturisit despre traumele ei, cum nu a cerut niciodata ajutor sau nu a spus nimanui. Asa ca a decis ca 'in viitor' este prea mult sa astepte pentru o clinica.

Timon A.

Co-fondator


Timon este un business developer din Belgia care lucreaza in Cluj jumatate din timp. A devenit interesat de drepturile omului si de activism cand a participat la un eveniment in Cluj, asa ca a luat decizia sa se implice mai mult si sa se alature echipei COMMA. Cu speranta ca acest ONG va include si barbati in componenta lui, el isi doreste ca impreuna cu COMMA sa schimbe nivelul de educatie sexuala si relatiile de cuplu sanatoase din Cluj in mai bine.

Sunt de parere ca ceea ce facem la COMMA este atat de important, incat vom vedea deja un rezultat palpabil in generatia urmatoare

Joel S.

Co-fondator


Joel este un student la medicina cu mai multe pasiuni in viata decat poate cineva sa numere, care l-au condus la implicarea in planificarea si lansarea COMMA. Munca si dedicarea lui au impins proiectele COMMA spre un real succes. Joel este extrem de constiincios si nu se odihneste pana cand scopul sau nu este implinit, ceea ce il face un avantaj important pentru echipa COMMA.

Sunt de parere ca adevarata schimbare vine prin actiune, activism, si nu doar din partea persoanele care au fost afectate, ci din partea tuturor.