Ce oferim

Un centru de suport este un spațiu sigur unde poți veni după ce a avut loc agresiunea sexuală, indiferent dacă a trecut o zi sau zece ani de atunci, și poți primi suport. Odată ce treci peste prag, ești stăpână pe situație: tu decizi, nu ești obligată să faci nimic, nu există așteptări sau presiune față de tine.

Prietena de suport

Este prima persoană cu care faci cunoștință, poți avea încredere deplină în el / ea și va fi alături de tine pe tot parcursul procesului.
Îți prezintă opțiunile pe care le ai, le discută cu tine și te ține de mână când ai nevoie.

Psiholog

La centru, ajutorul de primă importanță este psihoterapia individuală sau de grup pentru a procesa experiența traumatică și urmările acesteia, ceea ce înseamnă munca pe termen lung pentru a putea supraviețui și înflori.

Doctori si asistente medicale

Specialiștii din domeniul medicinei te pot examina, și îți pot explica la ce reacții ale corpului să te aștepți sau cum poți gestiona problemele care pot apărea când vei relua activitatea sexuală.

Advocat

Avocatul îți oferă informații despre sistemul juridic. De asemenea, poți discuta cu ei despre opțiunea unei proceduri legale, pentru a ști la ce te poți aștepta și pentru ce trebuie să te pregătești, și pentru a putea pune întrebările necesare.

Manager

Managerul va fi în fața locului și va fi responsabil pentru organizarea centrului.