parallax background

Constientizare

Centru COMMA
22 January 2018
Universități
22 January 2018

Constientizare

 

Ne propunem sa fim activi în societate și sa conștientizam subiectele sociale care ne motiveaza, astfel incat să începem conversații pe teme care provoacă schimbări atat la nivel individual, cat si de societate.

Vrem sa aducem in constiinta publica subiecte considerate tabu, care nu se discută în mod normal. Aceste discutii sunt importante pentru noi, deoarece interacțiunea dintre indivizi și participarea la societatea civila reprezintă un element-cheie in realizărea schimbării.

Evenimentele pe tema conștientizarii ne oferă tuturor șansa de a ne educa, și de a stabili ce anume credem necesar și de cuviință a se corecta și îmbunătăți pentru a schimba status quo-ul.

Temele evenimentelor variază astfel incat sa putem atinge cat mai multi oameni. Așadar, avem nopți de film și dezbateri, ateliere de lucru, clasă de autoapărare, standuri cu informații și multe altele. In felul acesta fiecare persoana poate gasi un subiect cu care sa rezoneze si in care sa se implice.

Care este scopul nostru

Fiecare eveniment are un obiectiv: fie creșterea conștientizarea in legatura cu un aspect problematic al societatii, fie lupta pentru drepturile omului, fie aducerea la cunoștință a unor probleme medicale sau obținerea finanțarii pentru un proiect. Ce ne dorim insa este să reusim sa mobilizam si sa aducem impreuna oamenii pentru o cauză bună, astfel incat să avem un impact pozitiv in societate.