Produse menstruale
26 March 2020
Membru
31 March 2020

Pentru părinți

Educația sexuală se referă la sănătatea fizică și mentală a copilului tău, la luarea de decizii informate. Contrar propagandei religioase care circulă în România, nu ne dorim să învățăm copiii să facă sex.
Ne dorim să ajutăm la prevenția și minimizarea riscurilor atunci când o vor face.

Obiectivele pentru parinti

 

Obiectivele pentru educația sexuală și relațională


Avem un plan de învățământ de calitate, cu informații și materiale concepute pentru diferite grupuri de vârstă. Acest curriculum a fost creat de specialiști din domeniul medicinei și al psihologiei.
Copii sunt expuși la teme de sexualitate și nuditate mult prea devreme. Nu putem decide dacă, dar putem încerca să le dăm găndirea critică.
România este una dintre țările în EU care nu oferă educație sexuală în școli și în același timp țara cu cel mai mare procent înregistrat de mame adolescente.
One important part of the education is healthy relationships, because it is important for kids/teenagers to learn what is healthy and unhealthy so that they can make the right decisions for themselves
Să nu mai fim pe locul 1 la statisticile de cancer cervical. Părinții trebuie să fie informați despre HPV și despre cum își pot proteja fiicele de cancer.

Ce oferim noi

Platforme de chat

unei platforme de chat, unde oricine poate să pună intrebări si să primească răspunsuri de la persoane cu experiență în domeniul medical și psihologic.

Evenimente și campanii

Evenimente și campanii social media de conștientizare

Educatia în scoli

Schimbarea adevărată vine din educație, discuții, colaborare și înțelegere. Noi vrem să oferim uneltele necesare pentru adolescenți să poată lua deciziile corecte pentru tine

Transperency

Why offer our sexual health and relationship education to parents before we teach the kids/teenagers. This way you can see exactly who and how they will be though.

Intrebari frecvente


Educația sexuală îi învață pe copii să facă sex.
Nu. Educația sexuală înseamnă în primul rând prevenție. Doar așa putem să ajutăm la reducerea numarului de mame minore