Ce face COMMA?

Oferim workshopuri si prezentari pentru copii si student despre subiecte precum educatia sexuala si relationala. De asemenea, incercam sa aducem la cunostiinta oamenilor subiecte pe care le consideram importante prin zile si luni de constientizare de-a lungul anului.


Nu vrem sa vedem cum victimele sunt reduse doar la o simpla virgula


Pana in momentul de fata, in Romania nu exista nici un centru pentru supraviețuitoarele abuzului sexual, si acesta este lucrul pe care COMMA vrea sa il schimbe. Oferind tratament nu este destul, asa ca am decis sa ne implicam intr-o maniera educationala si preventiva. Prin sanatatea sexuala si educatia relatiilor, workshopuri si prezentari incurajam femeile si educam barbatii cu speranta ca promovam relatiile sanatoase.

 

Cum planuim sa ne atingem scopurile


Credem ca educatia este o parte decisiva in prevenirea multor probleme legate de educatia sexuala si relationala. Prin educare si discutand ce inseamna o relatie sanatoasa, avand grija de noi din punctul de vedere al educatiei sexuale, punand intrebari si vazand cum putem avea o societate egala sunt cateva din subiectele noastre de educatie sexuala si relatii.

  • Introducerea de lectii de educatie sexuala si relationalain scoli, de la clasa a 4-a pana la clasa a 12-a
  • Workshopuri si prezentari oferite studentilor
  • Workshopuri si prezentari oferite persoanelor dezavantajate din societatea noastra
  • Zile/luni de constientizare cu privier la subiecte pe care le consideram importante cum ar fi violenta bazata pe gen, testarea pentru boli cu transmitere sexuala, asaltul sexual si cancerul cerival sunt cateva dintre ele.